Minä olen ihme, suuri ihme...

19.01.2023

Eilen se tapahtui... suuri Jumalan ihme! Meille syntyi toinen rakas lapsenlapsi - pieni täydellinen prinsessa, jota taivaassa ja maan päällä kutsutaan nimellä Kiira Ester. Voiko mikään muu olla niin suloista ja mykistävää kuin vastasyntynyt lapsi?

On se niin ihanaa, ja toisinaan jopa henkeäsalpaavaa, kun saa oman elämänsä lisäksi elää lasten, ja nyt myös lastenlasten, rinnalla elämän erilaisissa vaiheissa. Tänäänkin, kun sain herätä uuteen huomeneen, mikä ei muuten ollenkaan ole itsestäänselvyys, melkein itku pääsi, kun kännykkään kilahti tuore kuva perheemme nuorimmasta prinsessasta. Miten suloinen, pieni lapsi - Jumalan luomistyön suurin ihme, voikaan olla. <3

Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut. Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen. 

Minä olen saanut hahmoni näkymättömissä, muotoni kuin syvällä maan alla, mutta sinulta ei pieninkään luuni ole salassa. 

Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut. 

Kuinka ylivertaisia ovatkaan sinun suunnitelmasi, Jumala, kuinka valtava onkaan niiden määrä! Jos yritän niitä laskea, niitä on enemmän kuin on hiekanjyviä. Minä lopetan, mutta tiedän: sinä olet kanssani.

Psalmi 139:13-18

Olen saanut elää uskossa elävään Jumalaan nyt reilut 24 vuotta ja aina vain hänen suuruutensa ja äärettömän pikkutarkat suunnitelmansa yllättävät. Joka ikinen päivä, jos vain tahdon, saan nähdä Jumalan ihmeitä ilman määrää! Hän tekee niitä yhä. Uskotko?

Tänä aamuna kännykkäkuvaa zoomatessa, silmieni eteen avautui jotakin häkellyttävän suurta ja syvää. Oli pysäyttävää nähdä myös itsensä vastasyntyneen lapsenlapsen kasvoissa. Aivan kuin makuuhuoneemme seinällä olevassa kuvassa arasti katseleva pikku-Marjo olisi herännyt eloon. Jumala puhuu. Nyt täytyy vain koittaa kuunnella... Ja jaksaa odottaa, että saa myös koskettaa sitä rakkautta, minkä on vasta kuvassa nähnyt. <3

Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla. 
Saarn. 3:1