ARJEN AARTEITA -BLOGI

ARJEN AARTEITA

Arjen aarteita -blogin kirjoitukset sisältävät tavallisen suomalaisen naisen arkisen elämän sykkeessä syntyneitä ajatuksia ja Jumalan sanan aarteita. Jutut on kirjoitettu käteeni ojennetulla viininpunaisella sulkakynällä... :) Siunattuja lukuhetkiä!

Eilen se tapahtui... suuri Jumalan ihme! Meille syntyi toinen rakas lapsenlapsi - pieni täydellinen prinsessa, jota taivaassa ja maan päällä kutsutaan nimellä Kiira Ester. Voiko mikään muu olla niin suloista ja mykistävää kuin vastasyntynyt lapsi?

Tänään on suuri päivä, todella suuri! Minä selvisin aamulla hammaslääkärireissusta ilman pienintäkään kipua, mikä ei ollut mahdollista ilman Herran apua, niin suuri pala lohkesi eilen hampaasta, mutta todella suureksi päivän tekee uuden elämän alku. Perheeseemme on parasta aikaa syntymässä toinen lapsenlapsi...

Pari päivää sitten mieheni kysyi minulta yllättäen: mikä on sinun "lempi" Raamatunjakeesi? Kysymys ei sinänsä ollut yllättävä, juttelemme usein Raamatusta ja etsimme yhdessä sananpaikkoja, mutta että juuri sillä hetkellä, kun avasin unesta silmäni, kuulin tuon kysymyksen, niin yllättihän se!