Jumalalle ei mikään ole mahdotonta!

08.01.2023

Pari päivää sitten mieheni kysyi minulta yllättäen: mikä on sinun "lempi" Raamatunjakeesi? Kysymys ei sinänsä ollut yllättävä, juttelemme usein Raamatusta ja etsimme yhdessä sananpaikkoja, mutta että juuri sillä hetkellä, kun avasin unesta silmäni, kuulin tuon kysymyksen, niin yllättihän se!

Mietin tovin, sillä näin suurten kysymysten äärellä en tahdo vastata hätiköiden tai hetken mielijohteesta. Pyörittelin sananpaikkoja mielessäni kuin rulettia ja sitten hyrrä pysähtyi kahden jakeen kohdalle. 

 sillä Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.
Luuk. 1:37 
Minä nostan silmäni vuoria kohti: mistä tulee minulle apu?
Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan.
Ps. 121:1,2

Nämä raamatunjakeet olivat juuri sillä hetkellä kipeästi tarpeen, sillä takanani oli melkoinen matka myrskyä, kipua ja erämaata ja olin uskostani huolimatta jo pikkasen toivoton. En ymmärtänyt Jumalan sen hetkistä suunnitelmaa kohdallani alkuunkaan.

Tiesin tasan tarkkaan kulkeneeni Jumalan johdatuksessa, mutta kun kuviot olivat menneet niin epänormaalilla tavalla, niin en enää tiennyt mitä ajatella ja miten minun tulisi tässä tilanteessa käytännössä toimia. Huusin vain apua ja rukoilin Herraa, jolla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Sillä keinolla oli aina ennenkin asiat ratkenneet ja tahdoin uskoa kaiken hoituvan nytkin. 

Apu tuli jälleen kerran aikanaan - ja arvatenkin ihan eri tavalla ja eri suunnasta mistä odotin!

Olin tehnyt useita työhakemuksia, visuaalisesti toinen toistaan komeampia, mutta mikään ovi ei niillä avautunut. Sitten sain täysin yllättäen tuntemattomalta henkilöltä tekstiviestin. Hän etsi hyvää työntekijää ja kyseli olisinko vapaana. No vapaahan minä olin ja palkallista työtä vailla. Vapaaehtoistyötä minulla on aina ollut riittävästi. :)

Huomenna, jos Herra suo, on päivä, jolloin astun uuteen työhön ja palaan samalla alkujuurilleni - lastentarhanopettajaksi päiväkotimaailmaan. Jumalalle ei mikään ole mahdotonta! Suuri seikkailu jatkuu...

Niin, eikä usean työhakemuksen tekemisestä haittaa ollut. Uuden suunnitteluohjelman haltuun ottaminen oli kuin piste i:n päälle. Sain käyttää tekemällä opittuja taitoja ja auttaa kahta upeaa nuortamiestä CV:n tekemisessä! Herran käteen jätetään nekin hakemukset. <3

Jatketaan juttua taas jonain päivänä. Ollaan kaikki siunattuja siihen asti!

Rakkaudella, Marjo